11 Nisan 2009 Cumartesi

Xp Administrator Hesabını Ekleme

Bilindiği gibi Windows Xp Welcome screende Administrator accountunu göremezsiniz. Microsoft güvenlik açısından administrator hesabını sadece safe mode ile açılan welcome screende gösterir. Peki normal modda Adminstrator hesabını gösteremez miyiz? Gösterebilirsek nasıl? Yapacağımız bir kaç eklenti ve değişiklikten sonra gösterebiliriz. Aşağıdaki yolları izleyelim lütfen.
1.Registry i Başlat> Çalıştır > Regedit yazarak çalıştırıyoruz.

2.Hkey_Local_Machine–> Software–> Microsoft–> Windowsnt–> Currentversion–> Winlogon–> Specialaccounts–> Userlist kısmına geliyoruz.

3. Burada sağ tuş yeni bir dize değeri yani Reg_Dword ekliyoruz ve ismini Administrator diye belirtiyoruz.

4.Oluşturduğumuz Dword değerine çift tıklayarak Value (Değeri) tii 1 yapıyoruz.


5.Registry editorunu kapatıyoruz.

6.Bilgisayarı reboot ediyoruz.. Ve işlem tamamdır.

Görev Yöneticisindeki Exelerin Anlamları

1) Services.exeWindows kontrol ve servislerini çalıştırır. Windowsun uygulamasıdır.Bilgisayar açılırken services.exe hatası veriyor ise W32.Sober.O@mmTrojanı bilgisayarınızda demektir.
2) Winlogon.exewinlogon.exe windows'un sistem dosyalarından biridirwindows nt ve windows 2000 de daha çok güvenlikle ilgili kullanıcı etkileşimlerinisağlayan dosyadır. WINLOGON.exe adlı büyük harfli dosya ise Trojan dirinternetten bu isimli dosyaya raslarsanız indirmeyin.
3) smss.exeSession Manager Subsystem(windows) önemli bir windows servislerindendir.ama cv.exe adlı bir dosya aldıysanız sistemde smss olarak kayıt oluyor.Tanımlanmamış Trojan Loader olarakda bilinir ama en son Antivirüsprogramları yakalıyor.
4) ctfmon.exeCtfmon.exe, Farklı Kullanıcı Giriş Türü Metin Giriş İşlemcisi'ni (TIP) veMicrosoft Office Dil Çubuğu'nu etkinleştirir.Ctfmon.exe, etkin pencereleri izler ve konuşma tanıma, el yazısı tanıma,klavye, çeviri ve diğer alternatif kullanıcı girişi teknolojileri için metingirişi hizmeti sağlar.Detay için;http://support.microsoft.com/kb/282599/tr
5) CSRSS.exeWindows'ta çoğu grafik komutunu yöneten bir process.Açıklama: Client Server Runtime ProcessSystem32 dizininde bulunur
6) lsass.exelsass : Local security application system Diye geçer Windows Servisidir ,yerel çalışan ve internete çıkış yapan yazılımları kontrol eder spyware , adware yada trojandeğildir Yerel Windows Servisidir.Eğerki Bilgisayarınız LSASS hatası verirse sessar virüsü bulaşmış demektirbilgisayarınıza iyi bir antivirüs ile taratmanız gerekmektedir.
7) TASKMGR.EXEtaskmgr.exe sistemden kaldırılmamalıdır, başlıca programların çalışması için gereklidir.Görev yöneticisini açar
8) NOD32 sistemindeki exe dosyalarıBunlar Görev yöneticisinde gözükür ve NOD32 programının servisleridir.ekrn.exe / egui.exe
9) MDM.EXEMicrosoft Debug Manager, Windowsun kendi bileşenlerinden biridir.
10) MSCamSvc.exeMicrosoft'un yazılımıdır ,Microsoft LifeCam, kamera için kullanılır bir zararıyoktur.
11) SVCHOST.EXE Windows hizmetleri .dll dosyaları (dynamic-link library) ile çalışır, trkwks.dll, uxsms.dll,sysmain.dll gibi. Ancak .dll dosyaları doğrudan çalıştırılamaz, bir .exe dosyası (executable)üzerinden yüklenmeleri gerekir. İşte bu dosya svchost.exe'dir.Neden birçok svchost.exe çalışıyor? Ne yapılabilir?Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Hizmetler penceresinde görebileceğiniz gibi Windowsbirçok işleve ihtiyaç duyar.Tümü tek svchost.exe tarafından çalıştırılsaydı bir hata durumunda tüm sistem çökebilirdi. Bu nedenle hizmetlergruplara bölünerek birbirinden ayrılmıştır. Örneğin bir svchost.exeinternet ile ilgili hizmeti çalıştırırken,bir diğeri kullanıcı arayüzüyle ilgili hizmeti çalıştırır.Öte yandan bilgisayar kullanımınıza göre gereksiz hizmetleri etkisizleştirerekveya durdurarak işlemci ve bellek yükünü azaltabilirsiniz. Kapattığınız hizmetlere bağlı olaraksvchost.exe sayısı da düşebilir. Bir svchost.exe'nin işlemciyi aşırı kullandığını fark ederseniz,bilgisayarı yeniden başlatmak yerine sadece onunla ilgili hizmetleri yeniden başlatabilirsiniz.Komut İstemi'nde "tasklist /svc" komutuyla hizmet listesini görebilirsiniz.Not: svchost.exe adlı virüs c:\windows\system32\wins klasörü içindedir dizindeherhangi bir exe veya DLL varsa siliniz.
12) mDNSResponder.exeAdobe CS3 bileşenidirsilmek için;- cmd'yi açın,- "C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe -remove" kodunu girin,- O klasördeki mdnsNSP.dll dosyasını mdnsNSP.old yapıverin,- Bilgisayarınızı yeniden başlatın,- C:\Program Files\Bonjour\ klasörünü silin.
13) WVSScheduler.exeAcunetix Web Vulnerability Scanner Programının bileşenidir. Bu program websitelerindeki açıkları taramak için kullanılır.
14) Spoolsv.exeSpoolsv.exe bir windows hizmeti. Yazıcıyla iligili, yazdırma biriktiricisi de denilebilir.Ancak bu hizmet backdoor olarak ta kullanılabiliyor. Backdoor.Ciadoor.B Trojan.Bunu kaldırmak içine önce sistem geri yüklemeyi kapat. Bilgisayarım sağtıkla->Sistem geri yüklemeyi kapat. Sonra güncel bir antivirüs programı ilebilgisayarı tarattır.

5 Nisan 2009 Pazar

Erkekler sekiz saniyede aşık oluyor

ABD’li uzmanların yaptığı bir araştırmada, erkeklerin ilk görüşte aşık olmaları, 8.2 saniye sürdüğü belirlendi.Seksüel Davranışlar ve Psikoloji dergisinde yayınlanan araştırmaya göre, erkek bu süre içinde kadına aşık oluyor ya da olmuyor. Uzmanlara göre, normal bir erkek 8.2 saniyede karşısındaki kadını beğenip, beğenmediğine karar veriyor. Yani, kadınların erkekleri cezbetmek için çok kısa zamanları var.Kadın ise lüks otomobile bakıyorİngiltere’deki Wales Enstitüsü tarafından yapılan araştırmada, pahalı bir otomobil içindeki bir erkeğin, kadınlara daha çekici geldiği belirlendi. Araştırmada, 250 kadına aynı erkeğin iki fotoğrafı gösterildi. Erkek ilk fotoğrafta, Bentley marka otomobilin içinde, ikincisinde ise Ford Fiesta ile poz veriyordu. Kadınların yarısından fazlası, ilk fotoğrafı daha çekici buldu. Uzmanlara göre kadınlar zengin erkeklerin çocuğuna daha iyi baba olacağına inanıyor.

KAYNAK
http://www.ilginchaber.com/bunlarda-var-haberleri/erkekler-8-saniyede-asik-oluyor.html

SERSERİ

Feleğin zirvesine aldatana menfaati uğruna arkadaş satanlara yüzüne tükürsen dahi utanmayan insanlara şöyle anlatmak istiyorum.Dedim ya güzelim sen zenginliğin sefasını sürerken ben ise hayat okulunu okuyordumsen cilalı mermer üzerinde dans ederken ben ise hergün azraille dans ediyordumdedim ya gülüm ben bu alemde kral tanımamsen sıcak yatağında rahat uyurken ben ise parçalanmış vücudumun kanıyla mahkeme duvarlarına yanaşmış kahpe hakimin vereceği kararı bekliyordumdedim ya güzelim elimde şarap şişem gece gündüz içerimeroin torbasından yastık yapar bir cigara yüzünden hapis yatarserseri dedikleri bizlermiyiz sanmaki serseri gurursuzdur ağlamazağladımı kimse susturamaz deli kızazmı kubar bastık ıssız sokaklardaazmı isyan ettik karanlık gecelerde sigarayı fore ederkensen yoktun yanımda hayalin vardı karşımdasorma bana geceler anlatsın beni sanasayende tanımaz oldum kendimiben değil tanrı yazmış kaderimisarhoş olmadan çekemem dünya derdinikalem tutmak istedim silah verdilersevgi saygı istedim nefret ettilerson bir şans istedim geç kaldın dedilerbeni gayri meşhur yollara sürükledilerkız ne bakıyorsun camdanmest olmuşam esrardan ağzım dilim kurudukız sana yalvarmaktanesrardır içtikleridumandır çektikleriçok hoşuma gidiyor yapıştır dedikleriyakışmıştı beyaz gelinlik sanayüce allahh nasip etmedi seni banayaşlı gözlerle ağlattım gelin arabanımutlusun artık kendi yuvandasuss anlatmaa yeter artıkben mutsuzum bu alemde senin sevgin bumubu kalabalık senin düğününebenim ise cenazeme geliyorbu davullar senin düğününebenim ise cenazeme çalıyorsenin üstüne çiçeklerbenim üzerime kara bi torak atacaklarsenin nüfus cüzdanında evlibenimkinde ise ölü yazacaklarsenin kınalı ellerindenbenim ise tabutumdan tutacaklar bitanemiki yolcu gibi ikimizin elbisesi beyaz olacakseninki beyaz gelinlikbenimki beyaz kefendedim ya güzelim Denizli çocuğuyuz sevdikmi allahına kadar severiz.

16 Mart 2009 Pazartesi

Java dilinde yazılmış oldukça profesyonel bir hacking tool u sizlerle paylaşacagım. İçindeki özellikler oldukça iyi ve hoşuma gitti .









Şimdi 1.screende tool un hangi özelligini kullanacagınızı soruyor. Şimdi java kodlarına bakıyoruzSystem.out.println("1- Count number in String.");System.out.println("2- Repeat a String."); System.out.println("3- SQL Injection Table.");System.out.println("4- Cpanel brute force.");System.out.println("5- Admin Cpanel Search Brute Forcing.");System.out.println("6- MySQL injection.");System.out.println("7- MSSQL injection.");System.out.println("8- RFI scanner.");System.out.println("9- LFI scanner.");System.out.println("10- XSS scanner.");System.out.println("11- Backdoor Connection.");System.out.println("12- BindPort Connection.");System.out.println("13- All kinds of Encryption and Decryption.");System.out.println("14- Count number of lines in file");System.out.println("15- Help.");System.out.println("16- Exit.");bunlar menüler.switch (cmd){case 1:{count();} break;case 2:{repeat();} break;case 3:{sqlTable();} break;case 4:{cpanelBruteForce();} break;case 5:{Admin_Search();} break;case 6:{MYSQL();} break;case 7:{MSSQL();} break;case 8:{RFI();} break;case 9:{LFI();} break;case 10:{XSS();} break;case 11:{BackConnection();} break;case 12:{BindPort();} break;case 13:{EncryptDecrypt();} break;case 14:{countline();} break;case 15:{help(); } break;case 16:{done = false;System.exit(1);} break;yukarıda gördügünüz kodlar seçim ekranının kodlarıdır . seçim 1 den seçim 16 ya kadar hangi fonksiyona yönlendirileceginizi gösteriyor.kullanımı oldukça basit.Kullanımıda anlatayımJava JDK ile Jcreater Pro 4.5 i bilgisayarınıza kurun. c dizininize javatool diye bir klasör açın.JDK kurulduktan sonra dos ekranından C:\javatool> set path=%path%;C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_12\bin kodunu uygulayın. C:\javatool> java tool.java kodunu dostan girin. girdikten sonrajavac has created the tool.class file. You should see tool.java and java tool.class among the files.şeklinde bir hata verecek . java dosyasının class ını oluşturmuş olduk. C:\javatool> java tool yaptıktan sonra uygulama çalışacaktır.downloadhttp://www.mediafire.com/download.php?tcjn2ytz3yybuda cpanel için wordlist http://www.mediafire.com/download.php?qm3d3yvgncu

wget ile Rapid ten Prem olarak dosya indirme

wget \--save-cookies ~/.cookies/rapidshare \--post-data "login=USERNAME&password=PASSWORD" \-O - \https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi \> /dev/nullwget -c --load-cookies ~/.cookies/rapidshare


Yukarıdaki kodda gördügünüz gibi username ile password alanlarına post veri yollayıp premium giriş yapıyoruz ve yaptıgımız işlem cookies olarak işledigi için rapidden dosya indirebiliyoruz wget ile

Perl Get Link



Resimde gördügünüz gibi 0x94.blogspot.com u get ederek cookie degerleri varsa onu bile veriyor . Bunu intellitamper in perl versiyonu olarak düşünebilirsiniz.

DOWNLOAD

http://uploaded.to/?id=pnp54u