20 Aralık 2010 Pazartesi

Yoldaki Elektrikli Tabelaları Hacklemek . . .

Arkadaşlar bana gelen sorular içerisinde en çok sorulan sorulardan birisiydi bu konu benimde bir bilgim yoktu bu konuda çünki elektronikci değilim. . .
Bende arkadaşlar için bir araştırma yaptım soruyu soran arkadaşlar sayesind ebende öğrenmiş oldum . . .
Neyse anlatımımıza geçelim . . .

Şimdi yolda bir elektrikli tabela gördük öncelikle kontrol panelini bulmamız lazım genelde küçük bir kutudur içeriği asma kilit vb. kilitle korunabilir . . .
Kutucuğu açtık diyelim aşağıdaki gibi bir panel göreceksiniz . . .

Klavyeli siyah kontrol pedalı, kıvrımlı bir kabloyla bağlanmıştır. Aşağıdaki gibi . . .


Buradaki programlama, menü seçeneklerini aşağıya kaydırıp bir menü seçmek kadar basittir. Bu adımdan sonra istediğiniz yazıyı yazabilirsiniz. Onaylamak için 'Enter' a basarsınız. İsterseniz sadece yazdığınız yazının görünmesini sağlayabilir ya da 'Add page' kısmını seçerek daha fazla sayfa ekleyebilir ve böylece daha çok şey gösterilmesini sağlamış olabilirsiniz.

Önemli İpuçları: Eğer size bu işleri yapmak için şifre sorarsa; 'DOTS' olarak deneme yapın. Tüm bu olasılıklar içinde, bu ışıklarla ilgilenen görevliler bu default şifresini değiştirmemiş olacaklar. Eğer ki değiştirdiklerini düşünürsek, endişelenmeye gerek yok. 'Control' ve 'Shift' tuşlarına basılı tutarken 'DIPY' yazın. Bu işlem sonucunda bu tabelada yazan yazı sıfırlanacak ve şifre 'DOTS' olacak. Böylece trafik tabelalarını ele geçirmiş olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder